Header image  
DOWN UNDER  
  
 


 

 

 

   
 


 


 
 
Velkommen til vår side!

Hei alle sammen. Vi lever fortsatt!!!! I et land med seks av de ti giftigste dyrene i verden er ikke det en selvfølge. Vi vil legge ut bilder og stoff på denne siden så ofte vi kan.

Vi har allerede hatt noen fantastiske uker her i Australia. Været er topp og menneskene her må være blant de hyggeligste på denne jord. Vi landet i Brisbane 20. januar etter nesten to dager i flysetet. Vi var heldige og skaffet oss et supert sted å bo allerede den første dagen. Noe du kan lese mer om hvis du følger en av linkene til høyre. De første dagene i Australia gikk med til organisering og litt jettlegg. Men 25. januar var vi klare for det store eventyret som "backpackere". Vi satte kursen nordover mot Cairns. En tur vi kunne bruke ca 3 uker på før vi måtte være på skolen 20. februar. Vi reiste med buss og sov på Hostels. Mellom Brisbane og Cairns stoppet vi på Noosa, Rainbow Beach, Harvey Bay, Frasier Island, Airlie Beach, Whitsunday Islands. Etter noen dager i Cairns tok vi fly til Sydney hvor vi var innom Cronulla (Elises andre hjem) før vi tok fly tilbake til Brisbane. Du kan lese mer om reisen under "Backpackere" og finne bilder under "Bilder".

------------------------Nyheter----------------------------

12.06.2006
Da har vi oppdatert "studier" linken, så dere kan få se hva vi har drevet med på Uni. Vi koser oss med fotball VM og teller ned dager til Fiji tur. Gleder oss også til Skralfestival. Håper alle har det bra hjemme i Norge.

28.04.2006
Endelig har vi oppdatert siden vår. Vi har hatt påskeferie og vært på roadtrip med 4 svensker og 4 normenn til Byron Bay's musikk festival, Stradbroke Island (en øy utenfor Brisbane), Mallollaba og Noosa som vi har vært tidligere. Bilder er på vei :)

16.03.2006
Da har vi feiret noen bursdager her nede. Studiene er i full gang. Noen gode ideer til kortfilm ca 3 min. Send mail!!:-) Legger ut nye bilder snart.

02.03.2006
Nå har vi oppdatert noen av linkene! Vi har hatt våre første lectuerer på univeristetet denne uken. Virker spennende og veldig anderledes enn i Norge. Du vil finne mer under "Studier" om kort tid:-)

28.02.2006
Orientation week har akkurat begynt og vi skal på en tur til Byron Bay med de internasjonale studentene. Bilder kommer!