La musa sveve over menyknappene, og det kommer en liten beskrivelse av linken.

Historien om meg, Dan Robert

Dette er historien om meg, Dan Robert Ekrem. Denne siden skal omhandle meg som person og min familie. Jeg må med en gang si at jeg med familie her også mener venner. Venner er for meg minst like viktig som familie via blod. Jeg vil her starte min fortelling om meg selv. Denne fortellingen vil ha mange sidespor, noe som kan leses for seg selv ved å klikke på linkene til venstre for deg. Men jeg vil også i min fortelling legge disse sidesporene inn i hovedfortellingen som små digresjoner. Jeg anbefaler at de leses på den måten.

Familien og meg..

Jeg kommer opprinnelig fra finnmark. Stedet heter Båtsfjord, et lite tettsted helt nord-øst i finnmark med ca 2500 innbyggere. Nærmeste sted er Berlevåg (Berlevåg mannskor), og Tana. Stedet i seg selv er meget ungt. Det har bare bodd folk der i rundt 100 år. På 60- og 70- tallet var det ett av norges største fiskevær (sted med fiskemottak). I torskesesong kunne det være opptil 15000 mennesker som var der.

Av kjente folk fra Båtsfjord, er det vel nok å nevne Per Sandberg. Det er vel ikke så mange severdigheter, bortsett fra norges styggeste kirke, men naturen er god nok grunn til å dra dit. Av familie er det i dag er det bare min mormor som bor der . Men jeg har utrolig mange gode minner derifra. Både av venner jeg hadde der, og av episoder. Det var også der jeg startet min musikkinteresse.

I 1987 slo fornuften tilbake på kapitalismen, og skapte et børs,- og økonomi-krakk Norge aldri har sett maken til i ettertid. Som et lite sted i finnmark merker man dette ganske hardt, og i oktober flyttet hele familien min til Trondheim. Der ble jeg sittende fast til jeg drog til Oslo høsten 2005.

Familie

Min familie er egentlig ganske liten. Jeg er enebarn. Grunnen til at jeg sier ganske liten, er at jeg opprinnelig har 10 tanter og 11 onkler og 27 søskenbarn. Men siden man befinner seg et helt annet sted i landet enn resten av familien, blir det ikke så man sees så ofte. Derav egentilg. Mor har ingen reell utdannelse, og jobber i Trondheim parkering. Min far jobbet som blikkenslager og ventilasjonsmontør. Han lever desverre ikke i dag, men døde i 1998. Så jeg regner meg nesten som trønder, uansett hvor vondt det er å si det. Det er her jeg har nesten alle mine minner fra. For ikke å snakke om alle mine venner.

Venner

Venner har som nevnt tidligere alltid vært viktig for meg. Jeg har desverre ingen igjen fra Båtsfjord, noe som nok skyldes at jeg bare var 9 år da vi flyttet derifra. I dag er vi en relativit stor gjeng som jeg har blitt kjent med i løpet av mine 17 åpr i trondheim. Vi er spredt over hele verden,- Trondheim, Oslo, Reykjavik, Barcelona, Brisbane, og Aarhus. Det er sikkert noen jeg har glemt her også.