Fredrik Gaarder

Heisann! Velkommen til min smoothe side, fersk og fin. Som en hyllest til mine skillz fra INF1040-dagene er den nyoppusset, og kommer sannsynligvis til å forbli nokså uforandret fram til WWW er gammeldags, og erstattet med nanoroboter som kommuniserer trådløst, og mater oss med ønsket informasjon rett i hjernebarken. Hvordan?, spør du. De leser selvfølgelig tankene våre, så de kan gi oss de ønskede sidene som nevromorfiske nytelser! (Et utstrakt problem kommer til å bli system-kræsjer i disse nano-tassene(tm), som kan føre til utstrakt sansebedrag, og i visse tilfeller, varig misdannelser som innebærer en konstant fornemmelse av limesmak og en lukt av skitne vafler.)

Men det er heldigvis fremdeles noen år til! I mellomtiden kan du jo kose deg litt på denne helt ordinære siden, og muligens også følge noen av linkene i menyen øverst. Sjekk kursliste for å finne ut hvilke forelesninger du må møte opp på for å nyte mitt selskap

Kanskje kommer det mer på denne siden senere, kanskje ikke... I mellomtiden kan dere gjerne sende en e-post ved å trykke på linken øverst. Ellers møtes vi sikkert ved en av sanitetspostene som det ryktes skal settes opp i gaustadalléen for utmattede programmerere som må gå i 40 min. for å entre elskede ifi.

fredrga, 21. januar, 2008

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!