#

J-20 Team Rørvik

Offshore er en idrettsgren innenfor båtsport. Løpene foregår primært langs kysten, men  også ut på åpent hav. Bølger og vind skaper ofte uforutsigbare forhold og er en av de mest krevende utfordringene utøverne må takle. Mange forbinder sporten med store båter, øredøvende støy og tykke lommebøker. I vår klasse - V-50 - er båten liten, støyen lav og kostnadene overkommelige. Gleden og spenningen er derimot på topp!

Lyst til å prøve båtsport?

Er du glad i sjøen og er på jakt etter en aktivitet som er morsom, spennende og utfordrende? Kanskje båtsport er noe for deg? Her har vi laget en liten guide på hvordan du kan gå frem. Les mer...

Nyheter

Nyttig iPhone App

App screen shot Vi har laget en propellkalkulator til iPhone. Versjon 1.0 er tilgjengelig i Apple AppStore og er selvfølgelig gratis. I motsetning til konkurrerende app fra amerikanske Hering, kan denne kalkulere hvilken som helst verdi, bare de fire andre parametrene er gitt.

På bildet til venstre vises skjermdump fra kommende versjon 1.1 - som forventes klar til nedlasting ca. 22. november. Nytt i versjon 1.1 er konvertering mellom knop, miles og km/t. Vi setter pris på om du tar deg tid til å gi oss noen stjerner i AppStore (review). Det er enkelt å finne applikasjonen i AppStore hvis du søker på Rørvik. (15.11.2011)
   

...eldre nyheter

 

J-20

Møkkalasset, Flosta - 2010

 

Presseklipp