<!-- <!-- function MM_reloadPage(init) { //reloads the window if Nav4 resized if (init==true) with (navigator) {if ((appName=="Netscape")&&(parseInt(appVersion)==4)) { document.MM_pgW=innerWidth; document.MM_pgH=innerHeight; onresize=MM_reloadPage; }} else if (innerWidth!=document.MM_pgW || innerHeight!=document.MM_pgH) location.reload(); } MM_reloadPage(true); // --> function MM_swapImgRestore() { //v3.0 var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a[i])&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc; } function MM_preloadImages() { //v3.0 var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array(); var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++) if (a[i].indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a[i];}} } function MM_swapImage() { //v3.0 var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3) if ((x=MM_findObj(a[i]))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];} } //-->

  Nigel gliste med gule tenner og blottla dermed et sett tannhalser som måtte virke foruroligende lange fra en norsk odontologisk synsvinkel.  You are currently in Network.

For Network central, click here.

For Engaging with the world central, click here.


 

"Norge, ja. Det var landet sitt, det. Du får unnskylde, men jeg har allerede tenkt på Norge i imperfektum i mange år. Det var et år jeg tilfeldigvis befant meg i det landet, var det ikke midt på nittitallet tro, at det snedde på Grunnlovsdagen. Altså, jeg har ikke noe forhold til disse nasjonale greiene, men Grunnlovsdagen vil jeg gjerne ha snefri, takk."

"Sier du virkelig sne?"

"Og så? Det er et fritt land, ikke sant? Dette, altså?"

"Valgfri sideform, antar jeg. Autentisk del av dialekten som i uminnelige tider har vært dagligspråk i dalstroka innafor indre Frogner."

"Dø, hva slags fyr er du egentlig? Den store Norges-eksperten? Sikkert et stort marked på amerikanske universiteter, hvis det er et sånt spill du driver med i det daglige."

Det var rent faktisk et sånt spill Peter drev med i det daglige.

"Ja, jeg er en sånn derre universitetsfyr," sa han med forutsigbar ironisk selvforakt.

"Dø, jeg tror faktisk jeg gjør et unntak i dag." Nigel vinket på en av de pinlig korrekte kelnerne – så diskrete at de gikk i ett med de burgunderrøde veggene – som lynraskt materialiserte en duggdryppende Kingfisher. Peter førte venstre tommel og pekefinger opp på hver sin side av neseroten, trakk dem frem og gned dem deretter mot hverandre. De var som vanlig blitt fettete. Erfaringen fortalte ham at nesen hans skilte ut store mengder fett når den var solbrent, uten at han ante noe om årsaken.

"La meg få høre nå. Hva forbinder du med Norge? Du er samfunnsviter, ikke sant, akademiker, du følger med, du vil gjerne være på høyden og så videre. Du belaster dine omgivelser med langsomt kvernende habermas i tide og særlig i utide. Du har lest så få dikt at du tror du tilhører åndseliten. Unnskyld, det var en unødvendighet, glem den siste bemerkningen."

"Hvem er du egentlig?" Peter var i utgangspunktet en godtroende person, noe som ville ha gjort ham til en utmerket forfatter av spørreskjemaundersøkelser, hvilket han i sannhetens navn ikke var; men han hadde problemer med å kategorisere denne verbalt overutrustede cannabisrøykeren, og det ga ham en mild følelse av ubehag.

 
Flagget til høyre er et klikkbart kart.