Meny

Hovedside

Om meg
CV
Bilder
Matoppskrifter

Gloser97
UPS Monitor

Linux retro

Hennings verden

Heisann! Hyggelig at du stakk innom sida mi!

Hvem er jeg?

Bilde av meg

Jeg jobber som IT-konsulent i Linpro AS. Der jobber jeg med alt fra utvikling av Web-løsninger i Perl og Java til oppsett av feilsøking av forskjellige Linux-tjenester som Proxy med AD-integrasjon og Open-Xchange gruppevare. Har også tatt noen Novell-kurs og holdt et par kurs selv.

Før jeg begynte i Linpro studerte jeg Informatikk på Universitetet i Oslo. Jeg holdt på der en stund og fikk til slutt en Cand.Scient. grad i Informatikk. Skrev hovedfagsoppgave i kommunikasjonssystemer for Norsk Regnesentral. Hadde også en deltidsjobb ved siden av studiene hos SGI.

Ved siden av studiene var jeg også med på å drive en studentforening ved navn Realistforeningen. Dette er en forening som ble stiftet i 1859, og har vært en viktig forening på Universitetet siden den gangen. Nå er det arrangering av fester som stort sett er i fokus. Men det er jo morsomt...

Jeg var også med på å stifte Realistforeningens Detektivutvalg. Dette er et utvalg som ble satt ned i Januar 2003 for å finne Realistforeningens forsvunne fane. Hvordan det gikk, og hva som skjedde under etterforskinga kan du finne på sidene til Sherlock og den store fanejakta. Det er også mulig å bestille DVD. .

Jeg bor for tiden sammen med kjæresten min, Silja, på Korsvoll i Oslo. Før det bodde jeg på Kadde.NET, et bokollektiv på Nordberg i Oslo. Der hadde vi et fint lite hus med hage og veranda. Og garasje. Før det igjen bodde jeg på KaddeXP, et litt mindre bokollektiv. Der hadde vi 140 kvadratmeter terrasse. Savner den litt.. :)

Gloser97

For dere som pugger gloser i Tysk, Franske, Engelsk eller hva det skulle være så har jeg laget et glosepuggeprogram som jeg har kalt Gloser97. Det ble altså laget i 1997, men påbegynt noen år tidligere mens jeg selv leste gloser og drev med Delphi på videregående. Programmet hjalp meg, håper det kan hjelpe enda flere, og, det er GRATIS! Dessverre har jeg ikke lenger noen Delphi-kompilator, og jeg har heller ikke tid og interesse til å utvikle programmet videre. Men hvis noen er interessert, så send meg en mail. Jeg må advare om at kildekoden er rotete, stygg, lite effektiv, men den virker. Hadde jeg skrevet programmet nå så hadde det nok sett annerledes ut.

Oppgradering av websider

Disse web-sidene er skrevet i HTML 4.01 validert av World Wide Web Consortium. For utseende brukes Cascading Stylesheets 2. Dessverre for alle dere som kjører Internet Exploder så har ikke Microsoft funnet det for godt å støtte ting som CSS2 og gjennomsiktige PNG-filer, så ting kan se litt rart ut. Mozilla Firefox anbefales på det sterkeste!

Get Firefox

Valid XHTML 1.0!
Valid CSS!