From: Xyzzy Naggum (xyzzy@erik.naggum.no)
Newsgroups: no.alt.katter
Subject: instinkt til besvær
Date: 10 Nov 1995 12:25:13 +0000

ah! _endelig_ reiser han seg fra stolen min. nå har han sittet der altfor lenge og ikke skjønt noe som helst. dumme fyr. hva tror han egentlig det betyr når jeg skyver ryggen hans bort fra stolryggen? "hva vil du nå da, pus?" sier han, som om han ikke utmerket godt visste hva jeg ville. nå har jeg hatt ham i et halvt år, og ennå har han ikke ville skjønne de enkleste ting. men der er han borte. aaaahhhh! jo, ok, kanskje jeg vil beholde ham. han er ihvertfall ganske varm.

her kommer han tilbake, igjen, jo. hva er det _nå_ da? hei, ta en hint! jeg tror ikke han skjønner hva jeg sier, han bare later som når han vil. for en type. kanskje han skjønner hvis jeg ser opptatt ut. "Xyzzy, nå må du flytte deg." dream on. og hold de klåfingrede labbene unna meg, din råtass! komme her og dytte rundt på meg og løfte på meg sånn i hytt i vær. haha! der kan du ha det så godt. det er ikke min skyld at det går hull i de sarte puselankene dine når du ikke skjønner noe. sånn ja, gå tilbake til den svidde maten din, du. ikke skjønner jeg hva han skal fylle hele rommet med stink for. HEI, SE Å HOLDE DEG UNNA. MIN STOL! herregud, jeg må jo bite ham før han tar det minste lille hint. uoppdragne slabbedask. ja, nå går han sin vei, igjen. enda godt. jeg har en pels å rydde, så bli gjerne borte en stund, også.

oj, hva er den knitringen? det er noe han holder i hånden sin. hva har han fått tak i nå? gudene vet hvor han får tak i alle de rare tingene, men han er ihvertfall flink til å skaffe mat. MEN HVA ER DET HAN GJØR? HAN BARE HIVER DET FRA SEG!? hvis det når bakken før jeg får tak i det, skal han få med meg å gjøre. her, ja. knitre-knitre. og det _beveger_ seg! die scum, die! hå, du stikker nok ikke av så lett, nei. ta DEN! og DEN! bli her! MOS! HAHAHA! men hvor er nakken på dette utysket? jaja, biter jeg hardt nok, treffer jeg sikkert noen vitale organer. ihvertfall hvis jeg gjør det mange nok ganger. se her, ja. hmmm, dårlig smak i dette her. han har lurt meg, igjen, har han. det er bare den evindelige papirgreia. OG HAN ER TILBAKE I STOLEN! fy fillern, nå er jeg dårlig sint, da. det er ikke min skyld at jeg har jaktinstinkt, men han _utnytter_ det, gjør han.

min stol! hør her, det er MIN STOL! å, du heilage ande, han sitter bare der og ser på meg igjen. så ikke ta et hint, da. hmmm, jeg trenger visst å hvesse klørne litt, og der har vi jo en _legg_ han sikkert ikke bruker. hehe. "Xyzzy, slutt med det der!" åneidu, kom ikke med den. vil du mobbe meg for jaktinstinktet mitt, får du godta dem alle sammen, ikke bare de du kan misbruke når det passer deg. ja, nemlig, kloreinstinkt. ikke noe å gjøre med, ihvertfall ikke for deg. uff, der ble han visst sint. jaja, jeg var ferdig akkurat nå, likevel, jeg, så det der kan du bare spare deg. og dessuten er ikke den stolen noe god, uansett, så da kan du bare sitte der, mens jeg tar denne gode sofaen.

#Xyzzy 3024995113