Velkommen til gruppe 3 sin hjemmeside.

Vi er gruppe nr.3 i DRI 2010, Høsten 2009 - Internett, informasjonssøking og kildekritikk.
Vår gruppe består av Øystein Tøsse Larsen, Michelle Hagen og Arild Birkeland. Vi er alle studenter på bachelorgraden Demokrati og rettigheter i informasjonssamfunnet.

DRI tilbys av Avdeling for forvaltningsinformatikk (AFIN), ved Universitetet i Oslo. Denne hjemmesiden er laget for å gjennomføre et av kravene for å fullføre gruppeundervisningen i DRI 2010.
Du kan lese mer om DRI 2010 ved å klikke her.

Som del av en av våre Oblig 2 oppgave i DRI 2010 så skal vår gruppe lage en enkel nettside. Denne nettsiden skal vår gruppe senere søke etter ved å bruke en søkemotorstrategi som vi har utviklet. Vi skal videre også vurdere hva vi kan gjøre for å forbedre denne hjemmesiden til å kunne rangere høyere i trefflisten til en søkemotor.
Med andre ord så skal vi se om vi kan treffe høyere på Google sin treffliste ved for eksempel å lenke til andre nettsider som en søkemotor ofte kontrolerer, sørge for at vi har relativt hyppig bruk av de relevante søkeordene som andre vil bruke for å finne denne hjemmesiden og legge inn relevante metasøkeord i vår HTML kode som for eksempel: DRI 2010, høst 09, Gruppe 3, Øystein Tøsse Larsen, Michelle Hagen, Arild Birkeland osv.

Vi har tidligere skrevet en Oblig 1 i DRI 2010. Denne oppgaven kan du lese her:
Oblig 1
Oblig 2 vil bli lagt ut ved en senere annledning.