Øysteins sørensens hjemmeside

Dette er meg! Ser litt skummel ut, men. Syntes jeg er litt mer koselig en det da;)

Hei!

Jeg er en gutt på 22år. Jeg bor i Oslo og studerer fysikk, astronomi og metrologi bachlor. Går første året nå. Tenkt og studere astronomi senere.

Ellers går livet sin gang, funnet ut at det er morsomt og studere. Mye pga det sosiale livet rundt, noe som kanskje opptar for mye av min tid.

Jeg har gått til anskaffelse av et digital kamra, og håper og få opp flere bilder her med tiden.

Jeg er stor fan av og reise rundt i verden. Har foreløpig bare vert rundt i Europa, for det meste nord i Europa, med unntak av et par turer til Hellas.

Andre interesser er friluftsliv, går en del ut i skog og mark. Er også veldig interessert i fiske. Er som regel på årlig fisketur på Hardangervidda.

Musikk og film tar også opp mye av fritiden min. Har mange musikk favoritter, bl.a. red hot chilli peppers, ricochets, jokke, johnny cash, big bang, bad religion og mange mange flere. Her er en link som viser hva jeg hører på om dagen: #audioscrobbler. Ellers når det gjelder filmer må jeg si jeg er stor fan av QT. Kommer ikke uten om pulp fiction og reservior dogs. Andre Amilie from montemerte, shrek’ene, down of thhe dead, natural born killers, dum og dummere, a night at the roxburry og mange flere.

Alias kvarke