Sherlock og den store fanejakta

Neste side >>    

Realistforeningen i Bergen.

 
  Gata med Kvarteret i Bergen. Kristina hos Realistforeningen i Bergen. Sherlock hos Realistforeningen i Bergen. RF-fana er til venstre i bildet. Håret til Mikal. To bergensere på nachspiel hos RF i Bergen.  
 

 
  RF har mye pynt på kontoret. Sjekk X-Wingen i taket. Bordet til RF i Bergen. Sherlock liker ikke å bli forstyrret under etterforskninga. Sherlock og et vitne. Vitnet en gang til.  
 

 
  Dr. Watson skåler med Hansa Bayer. Dr. Watson drikker Hansa Bayer. Sherlock viser fram bilder av RF-fana til noen vitner. Dette er helt opplagt feil RF-fane... :( En høytaler. Bildene av den orignale RF-fana ligger til høyre for denne.  
 

 
  Saddam er død. Lille-Jon prøver å gjennopplive den med skjermen til Bush. Det er lov å røyke på nachspiel. Sherlock oppgitt over manglende ressultater i etterforskninga. Kameramannen filmer Kristina. I venstre del av bildet kan dere se Bergen-RFs (Vørter)ølautomat. En søt liten discokule.  
 

 
  RFere dealer småpenger til vørterølautomaten. Mikal tør ikke vise fram etiketten på Hansa Bayeren sin. Lille-Jon ler av folk som drikker pils. Dr. Watson drikker fremdeles Hansa Bayer. Oversikt over RFs arrangementer Vår 2003.  
 

 
  H.M.Capra Hircus Capra Caprarum har endelig fått seg noe å drikke. Noen plakater på veggen. Flere plakater på veggen. Masse døde PCr på gulvet. (Vakkert syn!) Kristina snakker i mobilen. Døra til venstre er inn til Den Unevnelige Forening (DUF, aka. Aktive Studenters Forening (tilsvarer DNS)).  
 

 
  H.M.Capra Hircus Capra Caprarum. Sherlock sjekker korrespondansepermen til RF. Morten prøver å gjennopplive Saddam. Det er nok skjermkortet som er ødelagt... Øl og PC-mekking er en fin kombinasjon.  
 

Fana ligger utenfor Bergen.

 
  Sherlock ser etter spor i notatblokka til Dr. Watson. Sherlock og Watson har funnet ut at det går buss til Fana. Buss 20 går til Fana.  Dette blir enklere enn vi trodde! Dagens fyrstikk. Ugla, Bergens mest harry utested (håper jeg).  
 

 
  Det er tydelig at folka bak baren har vært på Uglebo og stjålet ting. Svimerker i gulvbelegget på ikkerøykeavdelinga på Ugla. Sturle og Mikal nyter utsikten på Ugla. Mikal må bytte tape for å filme alle de harry folka. Fikling med kamera.  
 

 
  Sturle filmer uten at noen kan se at han filmer. Omtrent så bra blir filminga også. Sherlock og Watson har funnet Fana kult. Det er en egen politistasjon som passer på Fana. Fana har til og med egen stadion.  
 

Turen til England.

 
  Telefonnummeret vi må ringe for å bestille billetter. Paraplyautomat. Bjørnekrem. For ett søtt par! Mikal og Henning står på dekk på Englandsferja. Mikal og Henning på dekk på Englandsferja.  
 

 
  R.U.Hungry? Sturle og Mikal venter på maten på ferja. R.U.Hungry or only sleepy? Det fantastiske bandet på ferja. Mer underholdning på ferja.  
 

 
  Det var mye rare folk på ferja... Sturle er jo litt rar han og. En bjørn som smiler. Da er det nok trygt her i England også.  
 

Neste side >>