Login with Facebook


Sonam Rani's webside.
IP telefoni tjenester for Facebook.


Ønsker du å dele denne websiden med dine venner på Facebook? Benytt deg av Share-knappen.

Dersom du har lyst å dele innholdet i denne websiden med dine venner på Facebook,er denne muligheten her for deg!. Du kan enkelt logge deg inn på din identitet på Facebook, ved å trykke på Share-knappen øverst i venstre hjørne. Etter du har identifisert degselv, kan du dele denne siden med alle dine venner, og til og med legge til en kommentar ved publiseringen!

Share

Hvis du vil bli Fan av denne siden på Facebook, så bruker du funksjonen nedenfor som bringer deg til Fan Pagen til Sonam Rani's webside på Facebook. Du kan samtidig se hvem andre av nettopp dine venner som er Fan av siden, og hvor mange man øker med for hver gang!Ønsker du å interaktere med Facebook? Klikk på en av dine venner.

Du kan enkelt via Facebook Connect sosialisere på Facebook. Hvis du har lyst å interaktere med dine venner mens du er oppdaterer deg på denne websiden, er det ingenting i veien for dette. Du trenger bare å klikke på den av vennene dine du har lyst å besøke, så vil du komme rett til profilen deres. Enkelt som bare det!Har du noe spesielt i tankene? Sett statusen din på Facebook profilen din ved å klikke på knappen nedenfor. Statusen din vil bli delt med alle dine venner! Dersom du kar lyst å poste direkte til en venn eller en Facebook Page, så kommer denne mekanismen om ikke så lenge..

Kommenter og del dine aktiviteter - LIVE!Her kommer en Comment Box..
Om masteroppgaven.


Denne websiden vil inneholde informasjon om vårt arbeid mot å utvilke en IP telefoni integrasjon i Facebook APIet. Masteroppgaven er skrevet av Sonam Rani, mastergradstudent ved Univ. i Oslo, i samarbeid med Paradial AS.


Hovedfags-oppgaven er pågående, og vil ferdigstilles Juni, 2011. Hovedfokuset ligger i å utvikle en IP telefoni applikasjon i Facebook Plattformen, eller å integrere IP telefoni funksjonalitet i Facebook APIet, Facebook Connect.Målet med oppgaven er å bringe IP telefoni tjeneser nærmere Facebook brukeren,og enkelt ringe venner ved bruk av Facebook identiteten.


Laget av Sonam Rani. sonamr@ifi.uio.no 17. Mars, 2010.