Dagbladet-journalist og AMO-sjef Morten Lindboe skreiv i mars i år en avslørende artikkel om alle orddelingsfeilene man kan finne på emballasjen til matvarer med «Godt Norsk»-stempelet. Som et eksempel nevner vi TINEs kremfløte, som skrives «Krem Fløte», «krem fløte» og «Kremfløte» på kartongene. Flere AMO-sjefer har tydeligvis blitt inspirert av denne artikkelen og tatt med seg kameraet på orddelingsjakt i nærbutikken, og her er noen bidrag:

Man skulle tro at sannsynligheten for å orddele eller skrive feil er omvendt proporsjonal med antall ord man skriver. F.eks. skulle man tro at det å skrive 6 forskjellige ord utenpå en eske med halstabletter var en overkommelig oppgave, men nei. Hvordan er det mulig å skrive halstabletter og Hals Tabletter på den samme Repsil-eska? Vegard Heimly Brun er i hvert fall lite imponert.
Jan Schrøder blei svært skuffa da han ikke fant noe filter i posen han hadde kjøpt. Det eneste han fant, var kaffe, og nå vurderer han å kontakte forbrukerombudet og TV2 hjelper deg.
Gunnar Olving mener bestemt at Freia har misforstått. Det er kuene man melker for å bruke melka i sjokolade, ikke omvendt.
Alle er enige om at det er vanskelig å beskrive smaker, men Arne Langås syns allikevel at «appelsin smak» er en usedvanlig dårlig beskrivelse
Det fins mange rare dialekter i dette landet, men så vidt Kjersti Lindstrøm vet brukes ikke ordet «fesk kak» i noen av dem.
Denne har strengt tatt ikke noe å gjøre på orddelingstoppen siden det jo faktisk er for mellomrom i produktnavnet, men Alvin Brattli syntes allikevel at OBS! sin svette og sure saus fortjener omtale.
Terje Vedvik er ikke veldig glad i brusen fra Trio bryggeri i Skien.
Steffen Thorsen vil helst gratinere potetene sine selv.
Erling Tesdal har funnet nok en brus med orddelt smak...
...og Frode Ramsvik har funnet et orddelt brød.
Bent Christiansen har funnet alle orddelingers mor på Rimi i Narvik.
Viggo Barfød fant samme orddeling i en Spar-butikk.
Ellinor Ellingsen foretrekker glade lakser framfor sure sild.
Tove Lillevik har kjøpt rømme...
...og sjokoladesaus
Siste krav fra Greenpeace: alle dyreskinn skal bevares hele, og tomater i fangenskap må settes fri.Tipsere: Vegard Heimly Brun, Jan Schrøder, Gunnar Olving, Arne Langås, Lindstrøm Kjersti Alvin Brattli og Terje Vedvik Steffen Thorsen Erling Tesdal