Det store handlesenteret Sogn Lavpris gav ut en liten reklamebrosjyre i november 1997, og fra denne orgien i orddelinger og skrivefeil har vi har plukka ut noen høydepunkt.
Student Grill, Middags Ris og Ever Good Kaffe. Dette er bare noen av skrivefeilene som er på den første sida av brosjyren.

Videre har vi morsomheter som Solidox Flur Tann Krem, Fylt kake kjekes, Ny Bakt Rundstyker og en litt skremmende annonse for Vido avdeling. Her får kundene tydeligvis tilbud om å filme de andre kundene som leier videofilmer, og det kan da umulig datatilsynet like?

Student Grillen (kan det være broren til Student Kiosken?) er derimot flinkere til å unngå orddelinger. Han er faktisk litt for flink, da han reklamerer for indiskmat og en ny indisk-rett hver dag. Men dette har kanskje ikke vi noe med, da tilbudet kun gjelder Helger, som etter det AMO kjenner til er onkelen til Grillen og Kiosken.

Når alt det negative har kommet fram vil vi også gjerne berømme Sogn Lavpris for ærligheten sin; de innrømmer at de kanskje ikke helt har oversikten over hvor alle varene til enhver tid ligger, men de vet at alt ligger et eller annet sted. I tillegg tar de forbehold om eventuelle trykkfeil i brosjyren...Tipser: Frode Kristian Hansen