MAGEDANSKOSTYMEMINIPROSJEKT

 

Mål | Opplegg | Program | Deltagere | Pekere | Resultater | Oppsummering

 

Mål

Deltagerne skal sy seg et magedanskostyme som f.eks. kan brukes ved opptredener. Hva slags kostyme er opp til hver enkelt.


Opplegg

Prosjektet arrangeres ved URLs magedansgruppe Amalthea. Koordinator er Anne Innes. Deltagelse koster bare medlemskap i URL vårsemesteret 2003 (kr 20,00), dine egne utlegg kommer naturligvis i tillegg. De første som melder seg blir tatt hensyn til når det gjelder å bestemme dager. Dag/sted/tid blir kunngjort her og på URL-info. Det er mulig å komme på sykveld uten å ha vært på shoppingtur eller på shoppingtur uten å skulle på sykveld. Hvis du allerede har en viss idé om hva du vil lage, er det fint om du formulerer det. Påmelding til Anne senest 21. februar. E-post: annei(merkelig bokstav)url.uio.no

  1. Finne idéer til hva man vil lage (se pekere nedenfor for inspirasjon).
  2. Gå i yalla stoffbutikker.
  3. Sykveld, gjerne hos Anne, påfølgende uke. Vi hjelper hverandre med å sy og prøve til. Anne har symaskin, blir vi veldig mange er det fint om en annen kan ta med sin, jeg gir beskjed.

Program

Shoppingtur lørdag 22. februar kl 12 ->. Oppmøte utenfor Gunerius, Storgata. Påmelding.

Sykveld torsdag 27. februar 17.30 - 21.30. Hos Anne. Påmelding. Servering av te.

Sykveld lørdag 8. mars 12 -20. Hos Anne. Påmelding. Servering av te, vi kjøper pizza.


Deltagere


Pekere

Noen pekere å gå ut fra, men gi gjerne beskjed om flere :)


Resultater

 
  Lunacia var desverre ikke tilstede da bildet ble tatt.  

Oppsummering

Vi har hatt det kjempegøy. Prosjektet har vært lite og overkommelig og kommunikasjonen på e-post har gått veldig greit. Programmet ble avtalt i samråd med alle deltagerne, og alle har vært flinke til å hjelpe hverandre. På grunn av dårlig fremdrift den første sykvelden - vi burde nok ha hatt 2 symaskiner, pluss at uten symaskin var hjemmearbeid vanskelig - måtte vi utvide med en ekstra sykveld, men det var bare koselig.
Hovedresultatet har vært at alle som var på sykveldene har laget seg et skjørt. De som ikke hadde særlig syerfaring har blitt inspirert til å sy mer. Det ble tatt endel bilder. Alle deltagerne er oppfordret (kommandert :) ) til å lage sin egen nettside om hva de har laget (se over).

 


URLs hjemmeside er: url.uio.no

Av Anne Innes. Sist endret 11. mars 2003.