RegnbueflaggetKristian Mollestad

KriMVelkommen til hjemmesiden min!

Regnbuen ...


Forskerforbundet
Det er viktig å være organisert i en fagforening, både av hensyn til sin egen arbeidssituasjon, og for å arbeide for bedre lønns- og arbeidsvilkår generelt. Jeg er derfor med i Forskerforbundet ved UiO. Her er jeg tillitsvalgt på heltid for medlemmer ved Universitetet i Oslo.


Univ. i Oslo Jeg er fast ansatt ved Universitetet i Oslo, men har for tiden permisjon fra en uspesifisert stilling som rådgiver et eller annet sted.

Jeg er medlem av Universitetsstyret for perioden 1.1.2006-31.7.2009, valgt av og blant gruppen teknisk/administrativt tilsatte.


Norges speiderforbund Jeg har i alle år vært speider, og har min tilknytning i dag til enheten Greyhound i Longship Group 41.Oslo Ullevål speidergruppe, Norges speiderforbund.
 


Når jeg ikke er på jobb og ikke på alskens andre aktiviteter, er det ikke usannsynlig at du finner meg ute i naturen. Naturen og fjellet har alltid hatt en helt egen tiltrekningskraft på meg. Sommeren er aldri helt den samme uten en ukes fottur i Jotunheimen, Rondane, ...


En guide til Oslo Det hender at jeg også tar meg tid til å utforske hjembyen. Da er det ikke dumt å ta veien via SVs Oslosider på nettet."Det skjer i Oslo!" viser deg et utalls aktiviteter m.m.m.
  
E-post til meg Hvis du ønsker å sende meg en e-post, er du hjertelig velkommen til det.

Regnbuen ...
Denne siden er sist oppdatert 19. mars 2007.